Tervetuloa MLL:n Klaukkalan yhdistyksen sivuille!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Klaukkalan yhdistyksen olemassaolon tarkoitus on tuottaa alkuperäistä, väärentämätöntä lapsuutta mahdollisimman monille lapsille. Tällainen lapsuus tarkoittaa sitä, että lasta suojellaan psyykkiseltä ja fyysiseltä väkivallalta, vältetään kilpailuun yllyttämistä ja lapsille suodaan mahdollisuus ikärajattomaan yhdessäoloon tavalla, joka kiinnostaa jokaista lasta.

MLL-Klaukkala

TarzanA logo apinalla 2010 TUMMA
TarzanApina -kerho kokoontuu joka tiistai 17 – 18.30 Klaukkalassa Klaukkalan koulun liikuntasalissa os. Kuntotie 1. Jatkuva ilmoittautuminen, maksuton! Tervetuloa!

Valvottua ja vakuutettua, vapaaehtoista ja vapaamuotoista liikuntaa ilman kilpailua. Kaikenikäiset lapset yksinään, kavereineen tai vanhempineen ovat tervetulleita kuten myös kaikenikäiset aikuiset yksinään, kavereineen tai lapsineen. Myönteinen, hyväksyvä ilmapiiri! 

Jos kysyttävää soita 041 – 440 3726 / Juhani Somersalo

Missä ja milloin?

Perhekahvila:

Perjantaisin klo 9 – 11.15 os. Viirintie 3 Klaukkalan nuorisotilassa Kauppakeitaan rakennuksen alakerrassa.

Puurot porisevat ja kahvit kiehuvat joka perjantai. Yhdella eurolla saat terveellisen aamiaisen koko perheelle!

Perhekahvilassa otetaan rennosti, lapset saavat olla lapsia ja äidit (myös isät!, katso blogiarkisto) saavat löhötä sohvalla. Mahdollisimman vähän suunniteltua ohjelmaa ja ”teemoja”.

Ystävällinen palvelu. Sallittu myös isille! Tervetuloa.

terveisin Juhani Somersalo, puh.joht.

juhani.somersalo(at)saunalahti.fi