TarzanApina -kerho taas Klaukkalan keskustassa!

Kun vuosi on kulunut, olemme jälleen takaisin Klaukkalan keskustassa Klaukkalan koulun liikuntasalissa. Juuri,  kun olimme tottuneet uuteen paikkaan Mäntysalossa siellä vuoden vietettyämme, saimme määräyksen ylemmältä taholta siirtyä takaisin Klaukkalan keskustaan.

Tätähän olin toivonut jo lähes kymmenen vuotta, olin kuitenkin varautunut,  ettemme enää ikinä pääsisi takaisin kuin korkeintaan ehkä ”sadan vuoden” kuluttua. Täydellinen yllätys olikin, kun heinäkuussa 2016 sain viestin sähköpostiini, että ”viranomaispäätöksellä vuoromme on siirretty Mäntysalosta Klaukkalan koululle” !!!. Unbelieveble!!!. Olin kuin puulla päähän lyöty! Tätähän olin toivonut ja anonut vuosikausia perustellen aukottomasti. Kyllähän Isoniitussa meillä oli ihan mukavat oltavat mutta  paikka on toivoton valvottava ja jouduin sietämään jatkuvaa epäoikeudenmukaista valitusta ovista, joita ei saanut lukkoon minusta riippumattomista syistä. Tästä oli aiheutunut ”häiriötä” muille iltakäyttäjille ja tätä pidettiin minun syynäni tietysti!.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>